Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Еберле, Л. В. | ua |
dc.contributor.author | Цісак, А. О. | ua |
dc.contributor.author | Корчмар, Р. А. | ua |
dc.date.accessioned | 2023-05-30T09:07:12Z | |
dc.date.available | 2023-05-30T09:07:12Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Еберле Л. В., Цісак А. О., Корчмар Р. А. Вміст поліфенольних сполук в плодах Rubus idаeus // Science, innovations and education: problems and prospects: the 10 th International scientific and practical conference, May 4–6, 2022. CPN Publishing Group, Tokyo, Japan. 2022. P. 117–119. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/12939 | |
dc.description.abstract | Rubus idаeus відома в усьому світі своїми цілющими властивостями та багатим складом біологічно активних речовин. Великий інтерес представляють плоди Rubus idаeus, оскільки більша частина активних речовин, а саме фенольних сполук, зосереджена саме в них. Метою роботи було встановлення кількісного вмісту фенольних сполук за різних методів екстракції. Показано, що максимальне вилучення фенолів забезпечував метод екстракції матеріалу в апараті Сокслета. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | Rubus idаeus | en |
dc.subject | поліфеноли | uk_UA |
dc.subject | біологічно активні речовини | uk_UA |
dc.subject | плоди | uk_UA |
dc.subject | екстракція | uk_UA |
dc.title | Вміст поліфенольних сполук в плодах Rubus idаeus | uk_UA |
dc.type | Article | en |