dc.contributor.author |
Еберле, Л. В. |
ua |
dc.contributor.author |
Цісак, А. О. |
ua |
dc.contributor.author |
Корчмар, Р. А. |
ua |
dc.date.accessioned |
2023-05-30T09:07:12Z |
|
dc.date.available |
2023-05-30T09:07:12Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.citation |
Еберле Л. В., Цісак А. О., Корчмар Р. А. Вміст поліфенольних сполук в плодах Rubus idаeus // Science, innovations and education: problems and prospects: the 10 th International scientific and practical conference, May 4–6, 2022. CPN Publishing Group, Tokyo, Japan. 2022. P. 117–119. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/12939 |
|
dc.description.abstract |
Rubus idаeus відома в усьому світі своїми цілющими
властивостями та багатим складом біологічно активних речовин. Великий
інтерес представляють плоди Rubus idаeus, оскільки більша частина активних
речовин, а саме фенольних сполук, зосереджена саме в них.
Метою роботи було встановлення кількісного вмісту фенольних сполук за
різних методів екстракції. Показано, що максимальне вилучення фенолів
забезпечував метод екстракції матеріалу в апараті Сокслета. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
en |
dc.subject |
Rubus idаeus |
en |
dc.subject |
поліфеноли |
uk_UA |
dc.subject |
біологічно активні речовини |
uk_UA |
dc.subject |
плоди |
uk_UA |
dc.subject |
екстракція |
uk_UA |
dc.title |
Вміст поліфенольних сполук в плодах Rubus idаeus |
uk_UA |
dc.type |
Article |
en |