dc.contributor.author |
Цісак, А. О. |
ua |
dc.contributor.author |
Еберле, Л. В. |
ua |
dc.contributor.author |
Дубіняк, Т. В. |
ua |
dc.date.accessioned |
2023-05-18T06:40:37Z |
|
dc.date.available |
2023-05-18T06:40:37Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.citation |
Цісак А. О. Технологічні аспекти розробки крему для догляду за шкірою / А. О. Цісак, Л. В. Еберле, Т. В. Дубіняк // International scientific innovations in human life: the 11th International scientific and practical conference, May 11–13, 2022. Cognum Publishing House, Manchester, United Kingdom. 2022. P. 186–187. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/12822 |
|
dc.description.abstract |
Було технологічно обґрунтовано та описано регламент
отримання густого екстракту плодів авокадо. Запропоновано рецептуру та
описано технологію виготовлення емульсійного косметичного крему, жирна
фаза якого представлена маслом Авокадо з відсотковим вмістом 25% від
загального складу крему, а активна складова представлена екстрактом Авокадо
(відсотковий вміст – 1%). |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
en |
dc.subject |
лікарська рослинна сировина |
uk_UA |
dc.subject |
біологічно активні речовини |
uk_UA |
dc.subject |
мазь-емульсія |
uk_UA |
dc.title |
Технологічні аспекти розробки крему для догляду за шкірою |
uk_UA |
dc.type |
Article |
en |