Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бірюк, М. В. | |
dc.contributor.author | Касаткін, О. І. | |
dc.contributor.author | Мазніченко, Є. О. | |
dc.contributor.author | Хуссейн, А. | |
dc.date.accessioned | 2021-04-30T06:36:49Z | |
dc.date.available | 2021-04-30T06:36:49Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Бірюк М. В., Касаткін О. І., Мазніченко Є. О., Хуссейн А. Оцінка ефективності застосування атерогеного раціону в моделюванні неалкогольного стеатогепатиту (експериментальне дослідження) // Сучасні теоретичні та практичні аспекти клінічної медицини (для студентів та молодих вчених) : наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвячена 110-річчю з дня народження І. В. Савицького. Одеса, 22–23 квітня 2021 року : тези доп. Одеса: ОНМедУ, 2021. C. 39. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/9332 | |
dc.description.abstract | Матеріали та методи. Дослідження проводили на 70 статевозрілих самцях Wistar. Тварин було розподілено на 3 групи: І — з додатковим до загального раціону введенням пальмової олії; II — щури з додатковим введенням свинячого сала та вершкового масла; III — інтактна група. Моделювання відбувалось протягом 90 діб. Проводили біохіміні тести та гістологічне дослідження печінки. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Оцінка ефективності застосування атерогеного раціону в моделюванні неалкогольного стеатогепатиту (експериментальне дослідження) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |