Оцінка ефективності застосування атерогеного раціону в моделюванні неалкогольного стеатогепатиту (експериментальне дослідження)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Бірюк, М. В.
dc.contributor.author Касаткін, О. І.
dc.contributor.author Мазніченко, Є. О.
dc.contributor.author Хуссейн, А.
dc.date.accessioned 2021-04-30T06:36:49Z
dc.date.available 2021-04-30T06:36:49Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Бірюк М. В., Касаткін О. І., Мазніченко Є. О., Хуссейн А. Оцінка ефективності застосування атерогеного раціону в моделюванні неалкогольного стеатогепатиту (експериментальне дослідження) // Сучасні теоретичні та практичні аспекти клінічної медицини (для студентів та молодих вчених) : наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвячена 110-річчю з дня народження І. В. Савицького. Одеса, 22–23 квітня 2021 року : тези доп. Одеса: ОНМедУ, 2021. C. 39. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/9332
dc.description.abstract Матеріали та методи. Дослідження проводили на 70 статевозрілих самцях Wistar. Тварин було розподілено на 3 групи: І — з додатковим до загального раціону введенням пальмової олії; II — щури з додатковим введенням свинячого сала та вершкового масла; III — інтактна група. Моделювання відбувалось протягом 90 діб. Проводили біохіміні тести та гістологічне дослідження печінки. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.title Оцінка ефективності застосування атерогеного раціону в моделюванні неалкогольного стеатогепатиту (експериментальне дослідження) uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу