Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Цісак, А. О. | ua |
dc.contributor.author | Еберле, Л. В. | ua |
dc.contributor.author | Радиш, Д. В. | ua |
dc.date.accessioned | 2023-05-30T08:26:51Z | |
dc.date.available | 2023-05-30T08:26:51Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Цісак А. О., Еберле Л. В., Радиш Д. В. Аналіз поліфенольних сполук в зразках трави Thymus serpyllum L. // Modern research in world science: the 3 rd International scientific and practical conference, June 12–14, 2022. SPC « Sci-conf.com.ua», Lviv, Ukraine. 2022. P. 310–312. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/12936 | |
dc.description.abstract | Було здійснено дослідження вмісту біологічно активних речовин поліфенольної природи в зразках трави чебрецю. Показано, що вміст флавоноїдів та ГКК в досліджуваних зразках становить 1,531 і 0,505% – для трави чебрецю (виробник «Ключі здоров'я») та 1,52 та 0,376% – для трави чебрецю (виробник «Ліктрави»). Сума поліфенольних сполук для зразка 1 та 2 становить 5,478 та 5,113%, відповідно. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | фітотерапія | uk_UA |
dc.subject | лікарська рослинна сировина | uk_UA |
dc.subject | біологічно активні речовини | uk_UA |
dc.subject | поліфенольні сполуки | uk_UA |
dc.title | Аналіз поліфенольних сполук в зразках трави Thymus serpyllum L. | uk_UA |
dc.type | Article | en |