Технологічні аспекти розробки крему для догляду за шкірою

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Цісак, А. О. ua
dc.contributor.author Еберле, Л. В. ua
dc.contributor.author Дубіняк, Т. В. ua
dc.date.accessioned 2023-05-18T06:40:37Z
dc.date.available 2023-05-18T06:40:37Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Цісак А. О. Технологічні аспекти розробки крему для догляду за шкірою / А. О. Цісак, Л. В. Еберле, Т. В. Дубіняк // International scientific innovations in human life: the 11th International scientific and practical conference, May 11–13, 2022. Cognum Publishing House, Manchester, United Kingdom. 2022. P. 186–187. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/12822
dc.description.abstract Було технологічно обґрунтовано та описано регламент отримання густого екстракту плодів авокадо. Запропоновано рецептуру та описано технологію виготовлення емульсійного косметичного крему, жирна фаза якого представлена маслом Авокадо з відсотковим вмістом 25% від загального складу крему, а активна складова представлена екстрактом Авокадо (відсотковий вміст – 1%). uk_UA
dc.language.iso uk en
dc.subject лікарська рослинна сировина uk_UA
dc.subject біологічно активні речовини uk_UA
dc.subject мазь-емульсія uk_UA
dc.title Технологічні аспекти розробки крему для догляду за шкірою uk_UA
dc.type Article en


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу