Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Цісак, А. О. | ua |
dc.contributor.author | Еберле, Л. В. | ua |
dc.contributor.author | Дубіняк, Т. В. | ua |
dc.date.accessioned | 2023-05-18T06:40:37Z | |
dc.date.available | 2023-05-18T06:40:37Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Цісак А. О. Технологічні аспекти розробки крему для догляду за шкірою / А. О. Цісак, Л. В. Еберле, Т. В. Дубіняк // International scientific innovations in human life: the 11th International scientific and practical conference, May 11–13, 2022. Cognum Publishing House, Manchester, United Kingdom. 2022. P. 186–187. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/12822 | |
dc.description.abstract | Було технологічно обґрунтовано та описано регламент отримання густого екстракту плодів авокадо. Запропоновано рецептуру та описано технологію виготовлення емульсійного косметичного крему, жирна фаза якого представлена маслом Авокадо з відсотковим вмістом 25% від загального складу крему, а активна складова представлена екстрактом Авокадо (відсотковий вміст – 1%). | uk_UA |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | лікарська рослинна сировина | uk_UA |
dc.subject | біологічно активні речовини | uk_UA |
dc.subject | мазь-емульсія | uk_UA |
dc.title | Технологічні аспекти розробки крему для догляду за шкірою | uk_UA |
dc.type | Article | en |